#Filmfotograf #Fotograf

OM MIG

Basir Seerat är en film-regissör och fotograf, finns i Huddinge och centralt i Stockholm.  Jag kan jobba med olika uppdragen film och foto över hela Sverige. Kunden kan vara både privatpersoner och företag. Jag tar de flesta typer av fotograferingar som porträtt, journalistisk, dokumentär, barn-foto, familjealbum, bröllopsfotograferingar, reklamfoto, arkitektur, industri och personalbilder till företag är vanligt förekommande.

Jag jobbar som frilansfilmare/redigerare och åtar mig de flesta typer av filmuppdrag, t.ex. dokumentationsfilm, informationsfilm, reklamfilm och spelfilm samt filmning av konferenser, föredrag, event, bröllop etc.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert? Kontakta mig!

#porträtt #journalistisk #dokumentär #barnfoto #familjealbum #bröllopsfotograferingar #reklamfoto #arkitektur #industri #personalbilder #frilansfilmare #redigerare #filmuppdrag #dokumentationsfilm #informationsfilm #reklamfilm #spelfilm #filmning_konferenser #föredrag #event #bröllopfilmare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: